Vacature: Klantadviseur Leren & Ontwikkelen

32-40 uur

Solliciteer direct

Over SEP

SEP maakt al 10 jaar e-learning voor de (lokale) overheid. We zijn een dynamisch en innovatief bedrijf, continu in beweging. Met creativiteit, positiviteit en humor komen ideeën, feedback en ervaringen samen die we als team verder oppakken.

Inmiddels ondersteunen we ruim 200 organisaties met onze e-learning en andere digitale leervormen. Het is onze missie om bij de lokale overheden een nieuwe leercultuur te brengen met e-learning en permanent leren.

De functie

Je komt te werken in het team Leren & Ontwikkelen. Met twee teamleden werk je voor onze klanten in een veelzijdige functie. Hou jij van klantcontact, ben je organisatorisch sterk en vind je het leuk om een breed takenpakket te hebben? Dan zoeken we jou!

Als een organisatie voor onze e-learning kiest, komt daar heel wat bij kijken. We zoeken een collega die de projecten bij onze klanten begeleidt en alles wat daarbij komt. Concreet gaat het om ervoor zorgen dat de e-learning klaar staat en de klant ermee gaat werken. Je bewaakt de voortgang met de klant en indien nodig, adviseer je hoe dit verder te brengen. 

Het hoofddoel van het team Leren & Ontwikkelen is het leren succesvol te maken en het permanent leren organisatiebreed verder te brengen en te borgen (met e-learning) binnen overheidsorganisaties, met name gemeenten.

 

SEP team

Wat breng jij?

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je bent doelgericht, pro-actief, signaleert wat er nodig is, denkt in mogelijkheden, oplossingen, durft beslissingen te nemen
 • Je bent sterk in een team, krachtig en zelfstandig als individu
 • Je hebt een gezonde portie verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid 
 • Je bent communicatief, per telefoon en mail
 • Je bent organisatorisch sterk, kunt schakelen en houdt rust en overzicht als je met veel verschillende zaken tegelijk bezig bent
 • Je hebt een hands-on mentaliteit: aanpakken, uitvoeren, kom maar op
 • Je bent sterk in administratie, je kunt zorgvuldig en bondig werken in systemen als CRM (Perfect View) en plansysteem (Monday)
Daphne SEP

Wat ga je doen?

Je voert klantgesprekken en zorgt voor warm relatiebeheer, waarbij je zelfstandig begeleidingsgesprekken hebt met klanten over projecten, implementatie, voortgang en het bijstellen van projecten. Die gesprekken zijn bijna altijd digitaal, maar je ontmoet ook wel eens klanten op locatie, bij een evenement of congres.

Intern overleg je met sales en met je commercieel talent werk je aan het voortzetten en uitbreiden van contracten met klanten.

Overleggen en samenwerken met collega’s, klanten en partnerorganisaties en collega’s in Suriname gaat je makkelijk af: je herkent de verschillende belangen en schakelt daartussen, zowel intern als extern.
Je bent in staat om ten behoeve van oplossingen, binnen vaststaande werkprocessen, uitzonderingen en maatwerk te signaleren en daarop te handelen.

Wie zijn wij?

Fijn samen werken – dat is ons motto. Team SEP is warm, informeel, betrokken en gedreven. We staan als team voor elkaar en vinden een goede werksfeer belangrijk. Iedereen is belangrijk en we werken in een ‘platte’ organisatie. Wij zijn een lerende organisatie en leren met en van elkaar. Binnen de organisatie heeft iedereen veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn en zijn betrokken bij elkaars werkzaamheden. Elke week sluiten we af met een gezamenlijke borrel.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kijk dan bij Ons team en leer ons kennen!

 

Ons team

 

SEP paviljoen

Daarnaast krijg je:

 • Een uniek en informeel bedrijf met een warm hart waarin prettig (samen)werken voorop staat.
 • Werken op een plek die bij je past, thuis en op kantoor
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Dagelijkse fika’s en elke week een vrijdagmiddagborrel
 • Een afwisselende en uitdagende (parttime) functie voor 32- 40 uur per week  
 • 6 vakantieweken per jaar bij 40 uur
 • Prima pensioen
 • Mogelijkheid om hybride te werken en thuiswerkfaciliteiten
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract 
 • Doorgroeimogelijkheden (leren is ons motto)

Enthousiast?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij SEP? Dan maken we graag kennis met je!
Je kunt je motivatie en CV tot 1 februari sturen naar hallo@sep.nl t.a.v. Ingrid van Zeeland.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op per e-mail of telefoon (024 302 10 10).

 

Wij starten de sollicitatieprocedure met twee gespreksrondes. Tijdens de derde ronde zul je een dagdeel meelopen, zodat je kennismaakt met het team en de werkzaamheden.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bij SEP vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We koesteren een open bedrijfscultuur gestoeld op persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze talenten en vaardigheden zijn de basis voor ons succes. Precies die twee dingen staan dan ook centraal in het sollicitatieproces. We moedigen iedere persoon die zichzelf herkent in deze vacaturetekst aan om te solliciteren – ongeacht achtergrond, afkomst, religie, genderidentiteit, seksuele gerichtheid, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, of ander aspect dat hen uniek maakt.

 

 

 

Solliciteer